Άρης - Πανιώνιος: To «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Μπάσα στον Μαξίμοβιτς (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Άρης - Πανιώνιος: To «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Μπάσα στον Μαξίμοβιτς (vid)

bet365

Τον δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε πρόωρα, όμως απόλυτα δικαιολογημένα ο Μιτζέν Μπάσα, που έκανε σκληρότατο τάκλιν στον Μαξίμοβιτς, αντικρίζοντας απευθείας την κόκκινη κάρτα κι αφήνοντας τον Άρη με 10 παίκτες απέναντι στον Πανιώνιο.

Με αριθμητικό μειονέκτημα καλούνται οι «κίτρινοι» να αγωνιστούν στο παιχνίδι του «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Ιστορικό, αφού ο Μπάσα με εκτός λογικής τάκλιν στον χώρο του κέντρου είδε την κόκκινη κάρτα από τον Κουτσιαύτη.

Ο Αλβανός μέσος σήκωσε ψηλά το πόδι του, χτυπώντας τον Μαξίμοβιτς λίγο κάτω από το γόνατο, με τον διαιτητή να τον στέλνει απευθείας στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά τον Σέρβο μέσο των «κυανέρυθρων», αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά αργότερα (14') από τον Πίρις, εμφανώς αδυνατώντας να συνεχίσει.

Δείτε τη φάση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα