Το προσωπικό δράμα του Μανιάτη

Gazzetta team
Το προσωπικό δράμα του Μανιάτη

bet365

Ο Παπαγεωργίου αποκάλυψε πως ο συμπαίκτης τους στον Πανιώνιο αγωνίστηκε σήμερα, παρά την απώλεια της γιαγιάς του, μόλις μία ημέρα πριν το ματς
Στην αποκάλυψη πως ο Μανιάτης αγωνίζονταν σήμερα παρότι η γιαγιά του έφυγε χθες από τη ζωή, προχώρησε ο Παπαγεωργίου μετά την αποψινή νίκη του Πανιωνίου. Ο μπακ των «κυανέρυθρων», εκ μέρους όλων, αφιέρωσε την επιτυχία τους στη μνήμη της, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο διεθνής χαφ δεν είχε πει κάτι σε κάποιον συμπαίκτη του, πλην του αρχηγού Κόρμπου. «Αξίζαμε τη νίκη. Πιέσαμε πάρα πολύ από το πρώτο λεπτό. Όλα τα παιδιά δεν είχαμε την καλύτερη ψυχολογία λόγω της βαριάς ήττας στο Αγρίνιο, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε αντίδραση. Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το team. Πραγματικά, σε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή τη νίκη στη μνήμη της γιαγιάς του Γιάννη Μανιάτη, που έφυγε χθες. Συγχαρητήρια στο παιδί γιατί αγωνίστηκε και έδωσε τα πάντα για την ομάδα. Ήταν ένα δυσάρεστο γεγονός», είπε αρχικά στη NOVA.
Και συνέχισε. «Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και νομίζω ότι σήμερα όλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα σε κάθε φάση. Δεν δώσαμε το δικαίωμα στην Ξάνθη να νομίζω ότι μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα σήμερα. Από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το ματς και για αυτό το πήραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα