Πολιτιστική εκδήλωση στο Πέραμα με την στήριξη και του Ολυμπιακού (pics)

Πολιτιστική εκδήλωση στο Πέραμα με την στήριξη και του Ολυμπιακού (pics)

Gazzetta team
Πολιτιστική εκδήλωση στο Πέραμα με την στήριξη και του Ολυμπιακού (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός μέσω του Βαγγέλη Μαρινάκη βοήθησε στην πραγματοποίηση εκδήλωσης της Πολιτιστικής Ένωσης Περάματος, κατά την οποία βραβεύθηκαν με έπαινο και εκπαιδευτικά βοηθήματα άριστοι μαθητές σχολείων.
Σε μνήμη της εθνικής επετείου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της Πολιτιστικής Ένωσης Περάματος κατά την οποία βραβεύθηκαν με έπαινο και εκπαιδευτικά βοηθήματα άριστοι μαθητές σχολείων του Περάματος και γύρω περιοχών. Μία εκδήλωση που έγινε και με την συμβολή του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού και της εταιρείας Capital, Βαγγέλη Μαρινάκη. Αποδόθηκαν βραβεία και έπαινοι σε συνολικά 80 διακριθέντες μαθητές και μαθήτριες σχολείων της περιοχής, δέκα από κάθε σχολείο. Βραβεύθηκαν με σειρά τα εκπαιδευτικά ιδρύματα: (α) 3ο Γυμνάσιο Περάματος (β) 1ο Δημοτικό σχολείο Περάματος (γ) 2ο Γυμνάσιο Περάματος (δ) 1ο Γυμνάσιο Περάματος (ε) Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Περάματος (στ) Ιδιωτικό Γυμνάσιο - Θεμιστοκλής Κερατσινίου και (ζ) ΑΕΝ Ασπροπύργου Σχολή Πλοιάρχων.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έλαβε χώρα ομιλία του θεολόγου καθηγητή, Αλέξιου Χαλκιόπουλου, με θέμα "Ελευθερία ως δωρημένο κτήμα ή ως αγώνισμα''. Ποιήματα επίκαιρα απέδωσαν μικροί μαθητές μέλη του συλλόγου και η φιλαρμονική της Ενώσεως παιάνισε δημοτικά τραγούδια και ύμνους.
Παρέστησαν πάνω από 200 γονείς και κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, και εκπρόσωποι φορέων πλην των 80 μαθητών - σπουδαστών. Την όλη εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος της Ενώσεως, Χαράλαμπος Δρακάτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα