Χωρίς Μπουχαλάκη, με Νάτχο και Αβραάμ κόντρα στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Χωρίς Μπουχαλάκη, με Νάτχο και Αβραάμ κόντρα στην Ξάνθη ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ξάνθη, απ' όπου θα απουσιάσει ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ενώ θα επιστρέψει ο Μπίμπαρς Νάτχο.

Με 21 παίκτες κατάρτισε την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τους Ακρίτες ο Πορτογάλος τεχνικός, στην τελευταία εντός έδρας «παράσταση» της ομάδας του για τη φετινή σεζόν.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που έμεινε εκτός. Αντίθετα επέστρεψαν οι Ρόντερικ Μιράντα και Μπίμπαρς Νάτχο, που δεν ταξίδεψαν στο Αγρίνιο την προηγούμενη εβδομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Τσιμίκας, Μιράντα, Βούκοβιτς, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καμαρά, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα