Χριστοβασίλης στον Δάρα: «Γιατί συμφώνησες να πάει η SL2 στην Football League;»

Δημήτρης Τομαράς
Χριστοβασίλης στον Δάρα: «Γιατί συμφώνησες να πάει η SL2 στην Football League;»

bet365

Οι Γιώργος Χριστοβασίλης και Αλέξης Κούγιας ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον Χρήστο Δάρα διότι η Football League έκλεισε την SL2. Τι έλεγε ο Κούγιας για Λυσάνδρου.
Ο Χριστοβασίλης απευθυνόμενος στον Δάρα του τόνισε «γιατί πήγες και συμφώνησες να πάει η SL2 στην Football League; Μας ρίχνεις στα... τάρταρα». Ο Κούγιας από την πλευρά του επίσης έθεσε προ των ευθυνών του επί του ζητήματος τον Δάρα. Ο Δάρας απάντησε ότι δεν γινόταν να μην πάει σε αυτήν την συνάντηση διότι έλλειπε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης.
Από την άλλη ο Κούγιας για τον Λυσάνδρου ανέφερε πως «είναι καλό παιδί και ικανός αλλά λόγω Μελισσανίδη και της επίθεσης που είχα δεχθεί δεν μπορώ να τον ψηφίσω». Ο Κούγιας μίλησε και για ντροπή όσων στηρίζουν την λύση Λυσάνδρου και ανέφερε ότι κακώς το κάνει και ο Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα