Η σημαία του ΠΑΟΚ κυματίζει στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης! (pics)

Η σημαία του ΠΑΟΚ κυματίζει στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης! (pics)

Η σημαία του ΠΑΟΚ κυματίζει στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης! (pics)

bet365

Με άδεια του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη από το πρωί της Κυριακής (21/4) έχει τοποθετηθεί στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης η «ασπρόμαυρη» σημαία του ΠΑΟΚ

Η πόλη της Θεσσαλονίκης «ντύνεται» στα «ασπρόμαυρα» και ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος» θέλει στον αγώνα της 29ης αγωνιστικής κόντρα στο Λεβαδειακό θέλει να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο και η Θεσσαλονίκη ζει και αναπνέει στους ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα θα ακολουθήσει η φιέστα με την απονομή στους Πρωταθλητές Ελλάδας 2019, που θα βρεθούν με ανοικτό λεωφορείο στο Λευκό Πύργο.

Η πόλη με εντολή του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη θα φωταγωγηθεί για να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ από το πρωί της Κυριακής (21/4) στο δημαρχείο της πόλης, μετά από σχετική άδεια του δημάρχου, έχει τοποθετηθεί η σημαία του ΠΑΟΚ, δίπλα από την ελληνική σημαία και αυτές του δήμου Θεσσαλονίκης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο "φύλακας άγγελος" του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον Πέτρο Λεκάκη και φυσικά γνωστός για τα οπαδικά του αισθήματα, Κοσμάς Φουντουκίδης, ανήρτησε σε λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την έπαρση της σημαίας με τον «Δικέφαλο του βορρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα