Eπεισόδια στη Νεα Φιλαδέλφεια, έκλεισε η Εθνική οδός

Eπεισόδια στη Νεα Φιλαδέλφεια, έκλεισε η Εθνική οδός

Gazzetta team
Eπεισόδια στη Νεα Φιλαδέλφεια, έκλεισε η Εθνική οδός

bet365

Ολιγόλεπτη διακοπή μετά από ένταση στις κερκίδες στον αγώνα γυναικείου βόλεϊ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και επεισόδια στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας!

Στον αγώνα για την Α2 γυναικών ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, το οποίο ολοκληρώθηκε με τις «πράσινες» να ανεβαίνουν στην πρώτη κατηγορία, υπήρξε ένταση στο τέταρτο σετ. Συγκεκριμένα, ενώ το σκορ ήταν 6-13, υπήρξε διακοπή λόγω έντασης και αναταραχής στις εξέδρες.

Η ένταση μάλιστα φαίνεται ότι δεν έμεινε στο κλειστό, καθώς σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ομάδα οπαδών περίμενε στην Εθνική Οδό οπαδούς του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από τη Λαμία. Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για επεισόδια ανάμεσα σε δεκάδες χούλιγκαν πάνω στον δρόμο, ενώ φαίνεται ότι υπήρχε και ρίψη μολότοφ.

Η κυκλοφορία σταμάτησε, οι απελπισμένοι οδηγοί άρχισαν να κάνουν όπισθεν μέχρι που η επέμβαση της αστυνομίας ομαλοποίησε την κατάσταση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα