Ξάνθη: Με «τεσσάρα» συνέχισε ο Ιορντανέσκου

Gazzetta team
Ξάνθη: Με «τεσσάρα» συνέχισε ο Ιορντανέσκου

bet365

Η Γκας Μεντάν Μεντίας του Ρουμάνου τεχνικού επικράτησε εύκολα της Χερμανστάντ με 4-1

Με σκορ 4-1 κέρδισε σήμερα η Γκας Μεντάν Μεντίας την Χερμανστάντ και εδραιώθηκε στην κορυφή του ομίλου παραμονής του ρουμανικού πρωταθλήματος. Ομως η παρουσία του Εντι Ιορντανέσκου που σύμφωνα με τους γείτονες «παίζει» για τον πάγκο της Ξάνθης παραμένει στον «αέρα» και η αιτία είναι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της χώρας τους.

Ο ίδιος μετά το αποψινό παιχνίδι έδειξε μεν αισιόδοξος πως θα λυθούν, αλλά και έκρουσε το καμπανάκι που δεν είναι διατεθειμένος να συνεχιστεί η κατάσταση που επικρατεί. «Κερδίσαμε λόγω του χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα. Οι παίκτες έχουν συμβόλαια που πρέπει να γίνουν σεβαστά. Πέρασε ορισμένες δύσκολες ημέρες και η ψυχολογία μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Πήρα υποσχέσεις και ελπίζω να υλοποιηθούν», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα