ΟΦΗ: Μέσα ο Φερέιρα, έξω ο Μιχόγεβιτς στον «τελικό» με Πλατανιά

ΟΦΗ: Μέσα ο Φερέιρα, έξω ο Μιχόγεβιτς στον «τελικό» με Πλατανιά

ΟΦΗ: Μέσα ο Φερέιρα, έξω ο Μιχόγεβιτς στον «τελικό» με Πλατανιά

bet365

Εκτός πλάνων για τη ρεβάνς με τον Πλατανιά (22/5, 19:00) είναι ο Μιχόγεβιτς, ενώ ο Φερέιρα υπολογίζεται κανονικά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Τορόντο Ράπτορς - Μιλγουόκι Μπάκς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ, πριν τον αγώνα ρεβάνς με τον Πλατανιά, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (22/5, 19:00) στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Ο Μιχόγεβιτς ακολούθησε ξανά ένα μέρος της προπόνησης, αλλά αισθάνθηκε έντονους πόνους στον ορθό μηριαίο και για τον λόγο αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα μπαράζ.

Από την άλλη, ο Φελίπε Φερέιρα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Βέρα για την τελευταία αναμέτρηση της σεζόν. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Γιώργος Στρέζος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στον προσαγωγό.

Οι Γιάννης Ποτουρίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Δημήτρης Κομεσίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά την 20μελη αποστολή του ΟΦΗ για τον "τελικό" με τον Πλατανιά απαρτίζουν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα