Κοντά στην ανανέωση με τη Λαμία ο Ρόμανιτς

Gazzetta team
Κοντά στην ανανέωση με τη Λαμία ο Ρόμανιτς

bet365

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς βρίσκεται αρκετά κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λαμία ως το 2022.

Τις κινήσεις της ενόψει της νέας χρονιάς ξεκίνησε η Λαμία, όμως σε ορισμένες περιπτώσεις φαίνεται πως κοιτάζει και λίγο πιο... μακριά στο μέλλον.

Τέτοια είναι αυτή του Λάζαρ Ρόμανιτς, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 και φαίνεται πως έχει κερδίσει την εκτίμηση του Μάκη Χάβου, που τον χρησιμοποίησε 12 φορές στη φετινή σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Σέρβος εξτρέμ έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τους Φθιωτούς ως το καλοκαίρι του 2022, ενώ το τωρινό του συμβόλαιο λήγει το 2020. Με τον τρόπο αυτόν η Λαμία θέλει να τον «δέσει», ούτως ώστε να μπορέσει να τον πουλήσει στο μέλλον αποκομίζοντας όφελος.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών συνεχίζονται και όπως φαίνεται, ο Ρόμανιτς βρίσκεται κοντά στην ανανέωση, ενώ υπολογίζεται να έχει πιο ενεργό ρόλο στην επόμενο σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα