Ξάνθη - Δόξα Δράμας 0-0

Gazzetta team
Ξάνθη - Δόξα Δράμας 0-0

bet365

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι έδωσε η Ξάνθη με αντίπαλο την Δόξα Δράμας στα Πηγάδια, με τον νέο τεχνικό της ομάδας Κίκο Ραμίρεθ να παρακολουθεί από κοντά το ισόπαλο 0-0.

Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (22/5) η Ξάνθη αντιμετωπίζοντας τη Δόξα Δράμας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στα Πηγάδια. Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν όμως το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειές τους, σε μία αναμέτρηση που παρακολούθησε ο νέοςπροπονητής της Ξάνθης Κίκο Ραμίρεθ.

Ξάνθη (Ράσταβατς): Γκαραβέλης (46′ Σταθάκης), Μπαξεβανίδης (57′ Φασίδης), Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης (51′ λ.τρ. Τενεκές), Συλλά (57′ Λεωντσάκος), Κοβάσεβιτς, Καντά (46′ Τσάπαρης), Σαρπόνγκ (57′ Σουλεϊμάν, Τζουρίτσκοβιτς, Ντε Αμορίμ (46′ Κάστρο), Μπρίτο (46′ Μπαριέντος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα