«Ο μισθός του Βράνιες το αγκάθι μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ»

Gazzetta team
«Ο μισθός του Βράνιες το αγκάθι μεταξύ ΑΕΚ και Άντερλεχτ»

bet365

Στο Βέλγιο αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει προτείνει στην Άντερλεχτ δανεισμό με οψιόν αγοράς για τον Όγκνιεν Βράνιες και πεδίο διαπραγμάτευσης αποτελούν τα ποσοστά που θα καλύψουν στο συμβόλαιο του Βόσνιου στόπερ.

Τόσο η εφημερίδα Laatste Nieuws, όσο και η Le Soir, αναφέρουν στο σημερινό τους φύλλο ότι η πρόταση της ΑΕΚ στην Άντερλεχτ για τον Βράνιες είναι ο δανεισμός του ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς του χρόνου το καλοκαίρι.

Όπως προσθέτουν, εκεί που τη δεδομένη στιγμή «κολλάει» η ολοκλήρωση του deal, είναι στα ποσά που θα καλύψουν οι δύο σύλλογοι στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αμείβεται με 800.000 ετησίως από τους «μοβ».

Η ΑΕΚ φέρεται να θέλει να ρίξει το ποσοστό που θα πληρώνει στο συμβόλαιο του Βράνιες, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκει σύμφωνη την Άντερλεχτ, με την υπόθεση να παραμένει ανοικτή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα