Ναμπί στο gazzetta.gr: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα με τον Πλατανιά, οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι… τρελοί!»

Ναμπί στο gazzetta.gr: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα με τον Πλατανιά, οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι… τρελοί!»

Ναμπί στο gazzetta.gr: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα με τον Πλατανιά, οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι… τρελοί!»

bet365

Ο «χρυσός» σκόρερ του ΟΦΗ κόντρα στον Πλατανιά, Αντίλ Ναμπί, εξήγησε στο gazzetta.gr τη σκέψη του στην εκτέλεση του φάουλ στο 95’, τα συναισθήματα στο φινάλε και όσα περιμένει ενόψει της επόμενης σεζόν, που περιμένει την… εκτόξευση!

Το γήπεδο ήταν απογοητευμένο. Η προσπάθεια ήταν τόσο μεγάλη, αλλά όλα κόντευαν να καταλήξουν στα «σκουπίδια». Η αγωνία μιας ολόκληρης σεζόν γεμάτη εναλλαγές συναισθημάτων είχε φτάσει στο φινάλε της και όλα φάνηκαν να τελειώνουν στο 92’ και το γκολ του Παπανικολάου.

Ο Πλατανιάς είχε ισοφαρίσει σε 2-2 και έπαιρνε το «εισιτήριο» για την επόμενη Super League 1, στέλνοντας τον ΟΦΗ στη δεύτερη κατηγορία. Η κερκίδα είχε μουδιάσει, πάγκος και παίκτες έψαχναν μια φάση, κάτι για να ελπίζουν.

Αυτή ήρθε, φάουλ από αριστερά έξω από την περιοχή. Πάνω από τη μπάλα ήταν ο Αντίλ Ναμπί. Είχε σκοράρει δις με φάουλ στη σεζόν, αλλά… τέτοια ώρα, τέτοια λόγια, πού κουράγιο για αισιοδοξία.

Ο Άγγλος έστησε τη μπάλα. Πήρε φόρα, με αυτοπεποίθηση και… σχέδιο, όπως αναφέρει στο gazzetta.gr! Έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σήκωσε στο «πόδι» το Γεντί Κουλέ και ενθουσιάστηκε τόσο, που προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα είναι η επόμενη σεζόν στο Ηράκλειο, έχοντας προετοιμαστεί για την… εκτόξευση από τον Σαμαρά και τον Μπούση!

Ναμπί στο gazzetta.gr: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα με τον Πλατανιά, οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι… τρελοί!»

- Έχεις συνέλθει απ’ όσα έζησες; Είσαι στην Αγγλία μεν, αλλά ίσως… ακόμα στην Κρήτη νοητικά;

«Σίγουρα! Είναι πραγματικά εντυπωσιακά όσα ζήσαμε. Πριν πάω στην ομάδα, όλοι μου έλεγαν πως οι οπαδοί είναι… τρελοί! Ήμουν σχετικά προετοιμασμένος, αλλά όταν πέτυχα το γκολ δεν μπορούσα να το πιστέψω! Οι αντιδράσεις, οι πανηγυρισμοί, οι στιγμές αυτές δεν περιγράφονται, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο.Ήταν απίστευτο».

- Να ξέρεις, ήταν εντυπωσιακό ακόμα κι από την τηλεόραση, τέτοιες εναλλαγές συναισθημάτων για τις ομάδες, τους παίκτες…

«Σίγουρα. Ο Πλατανιάς είχε προσπαθήσει πολύ, ήταν έτοιμοι να παίξουν στην πρώτη κατηγορία, να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν και να κερδίσουν την άνοδο. Φυσικά ήταν απογοητευμένοι και θυμωμένοι στο τέλος. Κι εγώ έχω νιώσει έτσι, αν το πάθαινα θα ήμουν στην ίδια κατάσταση».

- Είχες σκοράρει άλλες δυο φορές με φάουλ φέτος. Αυτή ήταν η τρίτη. Έχεις έφεση στις εκτελέσεις φάουλ γενικά;

«Σίγουρα έχω αυτοπεποίθηση όταν στήνω τη μπάλα! Το έκανα και στις προηγούμενες ομάδες μου, μου αρέσει γενικά να εκτελώ φάουλ. Προφανώς όταν κάτι το κάνεις συνέχεια δεν είναι τύχη! Η πίεση ήταν μεγάλη, αλλά θέλω πάντα να σκοράρω, με κάθε τρόπο. Κάνω πολλή προπόνηση στις εκτελέσεις φάουλ και τώρα που το βλέπω να βγαίνει νιώθω πραγματικά χαρούμενος».

- Είδες το κενό μεταξύ του τείχους, υπέθεσες ότι θα ανοίξει, πρόβλεψες ότι δεν θα το περιμένει ο τερματοφύλακας εκεί χαμηλά; Τι ισχύει απ’ αυτά;

«Είχα πλάνο, γιατί είχα δει πως ο τερματοφύλακας ήταν… τεράστιος! Ψηλά θα είχε εύκολο έργο και θα το έπιανε. Έτσι διάλεξα χαμηλά, γνωρίζοντας πως και δεν θα το περιμένει, αλλά και ότι δεν θα μπορέσει εύκολα να δει τη μπάλα, να προλάβει να πέσει και να αποκρούσει. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Ναμπί στο gazzetta.gr: «Ήταν απίστευτο συναίσθημα με τον Πλατανιά, οι οπαδοί του ΟΦΗ είναι… τρελοί!»

- Ήρθες στην ομάδα στα μέσα της σεζόν. Συνάντησαν οι προσδοκίες σου για τον σύλλογο και το περιβάλλον την πραγματικότητα που βίωσες;

«Προφανώς αγωνιστικά τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως περίπου τα περίμενα. Όταν ήρθα στα μέσα της χρόνιας, δεν μπορούσα να περιμένω σπουδαία πράγματα, γιατί είναι δύσκολο να προλάβεις να διορθώσεις πολλά μέσα στον Ιανουάριο. Ο στόχος ήταν να παραμείνουμε και τα καταφέραμε. Ήταν σπουδαίος ο τρόπος που τα καταφέραμε, αλλά σημασία είχε αυτό».

- Έχεις προλάβει να σκεφτείς την επόμενη σεζόν; Έχεις εικόνα για το πώς θα εξελιχθεί;

«Μου έγινε ξεκάθαρο εξαρχής, πριν ακόμα έρθω στον ΟΦΗ. Είχα συζητήσει με άτομα από την οικογένεια του κ. Σαμαρά, όπως φυσικά και με τον κ. Μπούση και τους ανθρώπους του. Ξέρω πως τα σχέδια είναι μεγάλα για τα επόμενα χρόνια και πως γι’ αυτό ήταν σημαντικό αυτή τη σεζόν να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής. Ο πρόεδρος θέλει να δει την ομάδα ψηλά και τα όνειρα για τον σύλλογο ειναι μεγάλα για τον ΟΦΗ».

- Σου αρέσει να σκέφτεσαι πως θα είσαι κι εσύ μέλος του;

«Προφανώς, δεδομένου ότι αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του ΟΦΗ και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Για την ώρα είμαι στα… σύννεφα μετά τις στιγμές που ζήσαμε, είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να χαρώ την τεράστια επιτυχία μας. Δέχομαι πολλές ερωτήσεις για το τι θα κάνω, αν θα γίνει κάτι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, όμως βρίσκομαι στον ΟΦΗ. Θέλω να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα