Ξάνθη: Λένε για Ρομό

Ξάνθη: Λένε για Ρομό

bet365

Στην Κύπρο αναφέρουν πως ο διεθνής γκολκίπερ της Βενεζουέλα που ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, «παίζει» να γίνει ο αντί-Ζίβκοβιτς
Τον αντί-Ζίβκοβιτς αναζητά η Ξάνθη και ο «εκλεκτός» ενδέχεται να προέρχεται από την Κύπρο. Πρόκειται για τον Ραφαέλ Ρομό, ο οποίος ανήκει στον ΑΠΟΕΛ, αλλά πέρσι ήταν δανεικός στη βελγική Μπέρσχοτ. Τις τελευταίες ώρες σύσσωμα τα κυπριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο πως ο 29χρονος γκολκίπερ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ομάδας από τη Θράκη, καθώς και εκείνος δείχνει να «ψάχνεται» ώστε να μην μείνει στο Γ.Σ.Π. Βλέπετε ο «Θρύλος» ανανέωσε με τον Μπόι Βάτερμαν και ο Ολλανδός προορίζεται για Νο1 την επόμενη σεζόν.
Ετσι ο γκολκίπερ της Εθνικής Βενεζουέλα που μάλιστα συμμετέχει στο επερχόμενο Κόπα Αμέρικα, θέλει να πάει κάπου ώστε να είναι βασικός και στο Νησί της Αφροδίτης τονίζουν πως η Ξάνθη είναι εκ των βασικών διεκδικητών του. Το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι (2020) και οι εξελίξεις... τρέχουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα