Ολυμπιακός: Ακόμα ένα ματς για τους Βετεράνους

Ολυμπιακός: Ακόμα ένα ματς για τους Βετεράνους

Ολυμπιακός: Ακόμα ένα ματς για τους Βετεράνους

bet365

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Σοφικό Κορινθίας, για να δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού και κοινωνικού χαρακτήρα κόντρα στον Πανσολυγειακό.
Οι κάτοικοι της περιοχής βρέθηκαν στο δημοτικό γήπεδο για να δουν από κοντά τους παλιούς άσους του Ολυμπιακού να αγωνίζονται και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη υποδοχή, στο ματς - γιορτή που πραγματοποιήθηκε για την στήριξη ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, που υπέστη σοβαρό τραυματισμό. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι Βετεράνοι των «ερυθρόλευκων» προσέφεραν γκολ και θέαμα για ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς πήραν τη νίκη με το εντυπωσιακό, 9-3. Τρία γκολ πέτυχε ο Καλογερόπουλος, δύο ο Καλύκας και από ένα οι Λουτσιάνο, Παχατουρίδης, Λάλας και Καλαμάρας.
Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Κελεσίδης, Ξανθόπουλος Σιδέρης, Παχατουρίδης, Καλαμάρας, Ζαραδούκας, Μπονόβας, Κοκολάκης, Λουτσιάνο, Καλογερόπουλος & Καλύκας. Εν συνεχεία αγωνίστηκαν οι Ασπρογέρακας, Σταυρόπουλος, Καλύβας, Δαμιανίδης, Λάλας, Χ. Καλτσάς, Κουμαριάς, Γλύκας, Κωττάκης, Κτενάς, Ρούσσος, Γαϊτανάρος, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Βέλλιος, Παναούσης & Κ. Καλτσάς. Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν οι Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Πολίτης, Σταμάτης και Πλακίδης. Χρέη φροντιστή εκτέλεσαν οι Ρηγούτσος και Τουλγέρογλου. Φυσικοθεραπευτής ήταν ο Κρεούζος, ενώ χρέη φροντιστή εκτέλεσαν οι Ρηγούτσος και Τουλγέρογλου. Οι Βετεράνοι μετέβησαν στο Σοφικό, με το πούλμαν της πρώτης ομάδας το οποίο διαθέτει ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, για τις μετακινήσεις τους. Τέλος, επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τους παλαίμαχους άσος των Πειραιωτών θα είναι την Δευτέρα (10/6), στο Μεσολόγγι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα