Βόλος ΝΠΣ: Πήρε Τσοκάνη

Gazzetta team
Βόλος ΝΠΣ: Πήρε Τσοκάνη

bet365

Ο 29χρονος αμυντικός υπέγραψε σήμερα για δύο χρόνια στους «νεοφώτιστους» της Super League
Το δρομολόγιο Αγρίνιο-Βόλος έκανε ο Τάσος Τσοκάνης. Ο 29χρονος αμυντικός που μπορεί να παίξει τόσο αριστερό μπακ όσο και «κόφτης», δεν θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό και υπέγραψε στον Βόλο ΝΠΣ. Τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε σε 38 ματς των «κυανοκίτρινων», ενώ συνολικά μετρά 133 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου (2/5/1991) αριστερού πλάγιου μέσου Τάσου Τσοκάνη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.
Ο Τάσος Τσοκάνης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Ψαχνών και το καλοκαίρι του 2012 υπέγραψε συμβόλαιο με την Κέρκυρα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, ενώ ένα χρόνο αργότερα φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.
Το 2014 μετακόμισε στην Τρίπολη όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα του Αστέρα, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήρε μεταγραφή στον Παναιτωλικό όπου αγωνιζόταν μέχρι και φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα