Μπέος: «Ο Βόλος ΝΠΣ δεν μπορεί να φύγει από την πόλη»

Μπέος: «Ο Βόλος ΝΠΣ δεν μπορεί να φύγει από την πόλη»

Gazzetta team
Μπέος: «Ο Βόλος ΝΠΣ δεν μπορεί να φύγει από την πόλη»

bet365

Ο Δήμαρχος Βόλου ξεκαθάρισε, εκ νέου, πως οι «νεοφώτιστοι» δεν είναι σε θέση να αλλάξουν έδρα
Για το τι συζητήθηκε μεταξύ εκείνου και του Τομ Παπαδόπουλου, μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στον ARENA FM, όπου ξεκαθάρισε εκ νέου πως ο Βόλος ΝΠΣ δεν μπορεί να φύγει από την πόλη. «Δεν υπήρξε ποτέ συμφωνία με τον Ηρακλή για την αγορά του ΑΦΜ. Υπήρχε μια συνάντηση με τον κ. Παπαδόπουλο, τον οποίο και δεν ήξερα, αλλά μου τον γνώρισε ένας κοινός μας φίλος από τις ΗΠΑ. Του ξεκαθάρισα από την πρώτη στιγμή, ότι δεν πρέπει να μπούμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν τίθεται θέμα ο Βόλος να φύγει από την πόλη.
Εκεί τελείωσαν όλα. Εγώ αν ήμουν από την αντίθετη πλευρά, θα τον έπαιρνα τον Βόλο. Το πότε όμως θα τον έπαιρνα, είναι άλλο θέμα. Τώρα όμως, δεν μπορεί να φύγει από τον Βόλο η ομάδα. Σε 8-9 μήνες δεν ξέρω», είπε αρχικά ο Δήμαρχος Βόλου.
Και συνέχισε για τον γηραιό. «Πόσους ακόμη θα καταστρέψει, όμως, ο Ηρακλής ; Πόσα ΑΦΜ θα κάψει ακόμη ; Εγώ τον υπηρέτησα για 40 ημέρες τον Ηρακλή, έδωσα και 150.000 ευρώ, είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το θέμα δεν είναι αν αγοράσει ένα ΑΦΜ τώρα, ή έρθει ένας επιχειρηματίας. Πρέπει να βάλει στέρεες βάσεις, να κοιτάξει μπροστά. Δεν μπορεί μια μερίδα ατόμων να προσπαθεί να περάσει το δικό της μήνυμα και να διώχνουν μαζί και τους υγιείς φιλάθλους. Αν ήμουν Πρόεδρος του Ηρακλή, εγώ δεν θα τους επέτρεπα να είναι καν στο γήπεδο».
Μετά σχολίασε πως «στον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος είδα ένα αδιάφορο ματς στο Καυτανζόγλειο. Αυτό δεν το είχα ξανασυναντήσει. Είχε 500 άτομα στο γήπεδο, τα 400 βρίζανε. Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λάθη, εγώ όμως διαπίστωσα ότι είναι αγνός άνθρωπος, επιχειρηματίας. Ο Ηρακλής πρέπει να βρει έναν άνθρωπο που γνωρίζει το αντικείμενο, και να τον οδηγήσει και πάλι εκεί που ανήκει. Μέχρι την Β’ Εθνική, ο Ηρακλής είναι αυτοδύναμος, δεν χρειάζεται κανέναν φοβερό επενδυτή άλλωστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα