ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης έχει πέραση στην Τουρκία!

ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης έχει πέραση στην Τουρκία!

ΠΑΟΚ: Ο Κουλούρης έχει πέραση στην Τουρκία!

bet365

Το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη «παίζει» σχεδόν καθημερινά στον Τουρκικό Τύπο, με σημερινές αναφορές να επαναφέρουν τη Γαλατάσαραϊ στο παιχνίδι της απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ,

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα*. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις).

Ο 23χρονος Έλληνας επιθετικός είχε βρεθεί και τον περασμένο Ιανουάριο στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ, που και το καλοκαίρι βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμη επιθετικού, που θα αποκτηθεί για να πλαισιώσει τους Μήτρογλου και Ντιανέ.

Η ιστοσελίδα «Fotospor.com» γράφει σήμερα ότι «ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατιχ Τερίμ, θέλει να προσθέσει έναν ακόμα επιθετικό στο ρόστερ» και «ψάχνει την περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη».

Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν ανάλογα δημοσιεύματα που ενέπλεκαν την Φενέρμπαχτσε στο κόλπο για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, που ως πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος μοιάζει να είναι προσιτός στόχος για πολλές ομάδες στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα