ΠΑΟΚ Ο Βαρέλα άφησε τις πίτσες, λόγω αγάπης για το ποδόσφαιρο! (vid)

ΠΑΟΚ Ο Βαρέλα άφησε τις πίτσες, λόγω αγάπης για το ποδόσφαιρο! (vid)

ΠΑΟΚ Ο Βαρέλα άφησε τις πίτσες, λόγω αγάπης για το ποδόσφαιρο! (vid)

bet365

Μάθε τέχνη κι άστηνε, Φερνάντο κι άμα πεινάσεις πιάστηνε», λέει ο σοφός λαός, μόνο που στην περίπτωση του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ, απλά είναι η επιβεβαίωση των όσων πέρασε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια…

Ο Φερνάντο Βαρέλα έφτασε εδώ που έφτασε μέσα από σκληρή δουλειά και πίστη στον εαυτό του, γι’ αυτό και προφανώς δεν θα χρειαστεί ούτε αυτός, αλλά ούτε και τα παιδιά του, να δουλέψει ποτέ ξανά σε κάποια πιτσαρία, όπως είχε συμβεί στα εφηβικά του χρόνια.

Όπως αποκάλυψε ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι, μέσα από ένα βίντεο που κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο instagram, στα 15-16 του χρόνια δούλευε σε μαγαζί στο οποίο έφτιαχνε πίτσες, αλλά τελικά τον κέρδισε το ποδόσφαιρο, όπου έφτασε αρκετά ψηλά, μέσα από την σκληρή δουλειά και το πάθος για να πετύχει.

«15 χρόνια πριν άφησα την πιτσαρία, είχα πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μου, αλλά αυτές είναι που με έκαναν πιο δυνατό και μου έδωσαν την δυνατότητα να πατάω γερά στο έδαφος. Ό,τι πέτυχα προέρχεται από την πίστη και την αγάπη που έδειξα και τη βοήθεια της συζύγου μου, η οποία πίστευε σε εμένα από την πρώτη στιγμή και δε με άφησε ποτέ να τα παρατήσω. Κοιτώντας πίσω λέω πλέον πως δεν είμαι ένας τυχερός άνδρας, αλλά ένας δουλευταράς», ανέφερε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα