Λαμία: Στασιμότητα στις ανανεώσεις

Δημήτρης Ρούσσος
Λαμία: Στασιμότητα στις ανανεώσεις

bet365

Η Λαμία προχωράει με αργά βήματα στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν, με αρκετές υποθέσεις που αφορούν τις ανανεώσεις συμβολαίων που λήγουν να μην παρουσιάζουν πρόοδο ή οποιαδήποτε εξέλιξη.

Οι Φθιωτοί καλούνται να σχεδιάσουν το ρόστερ για τη χρονιά 2019/20, θέλοντας να συνδυάσουν την αντικατάσταση όσων αποχωρούν ή αποχώρησαν με κατά το δυνατόν άξιους ποδοσφαιριστές, καθώς και την ανανέωση παικτών που κρίνεται πως θα είναι χρήσιμοι με τη διάθεση για περιορισμό του μπάτζετ, όπως έχει εκφραστεί από τη διοίκηση.

Στο πρώτο κομμάτι τα πρώτα κομμάτια του «παζλ» για τη Λαμία της νέας σεζόν έχουν αρχίσει να εντοπίζονται. Τουράμ αντί Μπαράλες και Βελλίδης αντί Σαράνοφ/Μελίσσα έχουν ήδη «ντυθεί» στα κυανόλευκα, ενώ Δημούτσος και Βάντερσον δέχθηκαν τα νέα συμβόλαια που τους προτάθηκαν και ανανέωσαν.

Ωστόσο παράλληλα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με όσους πέρυσι ήταν βασικοί και σε λίγες μέρες δεν θα έχουν συμβόλαιο. Ο Ντάνιελ Αντέτζο συζήτησε με την ομάδα, ωστόσο περιμένει πρόταση από το εξωτερικό (Τουρκία, Ιταλία) με καλύτερα χρήματα και η υπόθεσή του θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος του μήνα.

Ο Ντάνι Μπεχαράνο βρέθηκε στα γραφεία για να υπογράψει κι έφυγε… χωρίς συμβόλαιο, αφού δεν συμφώνησε με τον σύλλογο. Τις τελευταίες ημέρες επιχειρήθηκε μια επαναπροσέγγιση από την πλευρά του παίκτη, όμως έκτοτε δεν υπάρχουν νεότερα.

Παράλληλα, τίποτα πλην των προκαταρκτικών συζητήσεων δεν έχει προκύψει στην περίπτωση του Βασίλη Πλιάτσικα. Ο παίκτης περιμένει στο «ακουστικό» του για την τελική πρόταση ανανέωσης, δίχως όμως να υπάρχει εκτίμηση αναφορικά με το μέλλον του.

Σε δεύτερο πλάνο έχουν περάσει οι Χρήστος Καρυπίδης και Ανέστης Αναστασιάδης, που όπως φαίνεται είναι δύσκολο να παραμείνουν αμφότεροι, κυρίως λόγω ηλικίας (36 ετών). Ο πρώτος έπαιξε περισσότερα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Χάβου (10), ενώ ο δεύτερος είναι ο αρχηγός της ομάδας. Ως τώρα η Λαμία δεν τους έχει «ενοχλήσει» αναφορικά με τη νέα σεζόν σε ουσιαστικό επίπεδο, κάτι που αναμένεται να γίνει όταν οριστικοποιηθεί το μέλλον των Αντέτζο/Πλιάτσικα και των αντικαταστατών τους, αν αυτοί αποχωρήσουν.

Τέλος, υπάρχει η περίπτωση του Θανάση Καραγκούνη, που επίσης θα βρίσκεται χωρίς συμβόλαιο στο τέλος του Ιουνίου. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε μόλις 10 αγώνες κατά την περσινή σεζόν και δεδομένα ψάχνει για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Από την πλευρά της η Λαμία δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, επομένως όπως ισχύει και για τους προηγούμενους, το «τοπίο» θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα