Πανιώνιος: Ενας... Γερμανός στη Νέα Σμύρνη

Gazzetta team
Πανιώνιος: Ενας... Γερμανός στη Νέα Σμύρνη

bet365

Ο Γιάννης Κιάκος κατάγεται από την Οιχαλία Τρικάλων, γεννήθηκε στο Μπάμπεργκ και πρόσφατα υπέγραψε στους «κυανέρυθρους».
Στην μπάλα υπάρχουν πολλές μικρές ιστορίες που καθιστούν τα κάθε... ταξίδι μοναδικό. Οπως του Γιάννη Κιάκου, που υπέγραψε πρόσφατα στον Πανιώνιο και πλέον κινείται σε επαγγελματικούς ρυθμούς. Η καταγωγή του είναι από την Οιχαλία Τρικάλων και είναι γιος του παλαίμαχου παίκτη του ΑΟΤ, Κώστα Κιάκου. Γεννήθηκε όμως στο Μπάμπεργκ και στη Γερμανία έκανε τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα. Ελέω και γονιδίων στράφηκε στο ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε στις μικρές κατηγορίες με τη Βουρτζ, την Βουρτζμπούργκερ και την Μπαϊρόιτ.
Στη δεύτερη ξεχώρισε έχοντας σε 31 ματς, 10 γκολ και 2 ασίστ, κάτι που ουσιαστικά «κλείδωσε» μέσα του πως θέλει και μπορεί να ασχοληθεί σοβαρά με τον χώρο. Αριστερός μπακ-χαφ πια, η διέξοδος ήταν να έρθει στην Ελλάδα και επέστρεψε πέρσι, στα 20 του χρόνια, στα πάτρια εδάφη. Τα Μετέωρα της Γ' Εθνικής του έδωσαν το «διαβατήριο» που αναζητούσε έψαχνε, θέμα με τη γλώσσα ή προσαρμογής δεν αντιμετώπισε και ξεχώρισε στην κατηγορία.
Οι «κυανέρυθροι» έμαθαν για εκείνον και επειδή αντιμετωπίζουν περιορισμούς στις μεταγραφές, τον έφεραν, όπως και άλλους μικρούς, για δοκιμαστικά. Ο Ακης Μάντζιος διέκρινε κάτι και ήταν εκείνος που άναψε το «πράσινο» φως, καθώς εισηγήθηκε την απόκτησή του. Πλέον το... παιχνίδι παίζεται στο δικό του γήπεδο. Μόλις 21, αλλά με γερμανική νοοτροπία, καλείται να σταθεί «όρθιος» στην... αρένα της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα