Ξάνθη: Πήρε τον Λεάντρο Σόσα (vid)

Ξάνθη: Πήρε τον Λεάντρο Σόσα (vid)

bet365

Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ-χαφ αποκτήθηκε από την ομάδα της Θράκης με τη μορφή του δανεισμού από την Ντανούμπιο, ενώ υπάρχει και οψιόν αγοράς
Μεταγραφών συνέχειας είχαμε στην Ξάνθη, καθώς απέκτησε τον Λεάντρο Σόσα. Οπως ανακοίνωσε η Ντανούμπιο, η ελληνική ομάδα συμφώνησε μαζί της για χάρη του 27χρονου αριστερού μπακ-χαφ, ο οποίος σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες θα αποκτηθεί με τη μορφή του δανεισμού για μία σεζόν, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν αγοράς.
Ο Σόσα είναι γέννημα – θρέμμα της Ντανούμπιο, με την οποίο τη σεζόν 2013/14 κατέκτησε το πρωτάθλημα της χώρας του. Συνολικά έχει φορέσει 105 φορές τη φανέλα της και έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ τη σεζόν 2016/17 βρέθηκε στην Αργεντινή για χάρη της Αλντοσβίλι (25/1). Ομως αμέσως μετά επέστρεψε στα πάτρια, για εκείνον, εδάφη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα