Αστέρας Τρίπολης: Ικανοποιημένος ο Χιμένεθ!

Αστέρας Τρίπολης: Ικανοποιημένος ο Χιμένεθ!

bet365

Ο Μπόρχα Χιμένεθ είναι στην Τρίπολη από την Τετάρτη (10/7) και έχει πιάσει δουλειά, ενώ ήδη έχει εκφράσει την ικανοποίησή του από τα όσα είδε να γίνονται όσο έλειπε.

Από τις 10/7 έχει ξεκινήσει η εποχή Χιμένεθ στον Αστέρα. Ο Ισπανός τεχνικός είχε συμφωνήσει με τους Αρκάδες από τις 18/5 αλλά οι υποχρεώσεις του με τη Μιράντες δεν του επέτρεψαν να είναι από την αρχή της προετοιμασίας στην Τρίπολη.

Αφού ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα για να πάρει μια γρήγορη γεύση, από την Τετάρτη είναι στην πόλη για να εγκατασταθεί ενώ ήδη έχει σηκώσει μανίκια.

Πάντως, το διάστημα των 9 ημερών όπου οι προπονήσεις γίνονταν υπό το βλέμμα των Γκότση και Δουβίκα όλα πήγαν όπως ήθελε.

Ο Χιμένεθ, σε συνάντηση που είχε με τους συνεργάτες του, πήρε στα χέρια του τις σχετικές αναφορές, ενώ ενημερώθηκε για τα όσα έγιναν μέσω videos. Ετσι, εξέφρασε σε όλους την ικανοποίησή του για τον τρόπου με τον οποίο εργάστηκαν άπαντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα