ΟΦΗ: Φελίπε Σόουζα Φερέιρα 4ετίας με τη... βούλα (pic)

ΟΦΗ: Φελίπε Σόουζα Φερέιρα 4ετίας με τη... βούλα (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Φελίπε Σόουζα Φερέιρα 4ετίας με τη... βούλα (pic)

bet365

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα θα ανήκει στον ΟΦΗ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με την ομάδα του Ηρακλείου να κάνει γνωστή τη συμφωνία με την Κουρίκο Ουνίδο έναντι 600.000 για το 100% των δικαιωμάτων του.

Φερέιρα κι ΟΦΗ έδωσαν τα χέρια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τους Κρητικούς να κάνουν την οικονομική υπέρβαση που απαιτήθηκε και να αποκτούν με κανονική μεταγραφή τον Βραζιλιάνο εξτρέμ έναντι 600.000 ευρώ.

Σε 11 ματς, ως δανεικός στην κρητική ομάδα πέρυσι, έπαιξε σε 873' και σκόραρε μία φορά κόντρα στο Λεβαδειακό.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Φελίπε Σόουζα Φερέιρα @fsf_98 από την Curico Unido για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε στην ομάδα μας ως δανεικός τον προηγούμενο Ιανουάριο και μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να ξεχωρίσει με την απόδοσή του, αποτελώντας μια από τις βασικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου στην προσπάθεια του ΟΦΗ για παραμονή στην κατηγορία. Συνολικά φόρεσε 11 φορές τη φανέλα της ομάδας μας στο πρωτάθλημα και μέτρησε 908 αγωνιστικά λεπτά, πετυχαίνοντας ένα γκολ στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με την Curico Unido για τη μεταγραφή του Φερέιρα Σόουζα, ο οποίος θα ανήκει στην ομάδα μας ως το καλοκαίρι του 2023. #oficrete #oficretefc #ofifc #superleague #superleaguegreece #greece #football #crete #ferreira

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficrete) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα