Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 1-0: Φιλική νίκη οι Αρκάδες

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 1-0: Φιλική νίκη οι Αρκάδες

bet365

Με σκορ 1-0 κέρδισε σήμερα ο Αστέρας τον Πανιώνιο, σε φιλικό ματς δοκιμών που έγινε στην Τρίπολη. Στην Ελλάδα ο Μιλόγεβιτς, που θα υπογράψει στους «κυανέρυθρους».
Με σκορ 1-0 κέρδισε ο Αστέρας τον Πανιώνιο, σε φιλικό ματς δοκιμών που έγινε στην Τρίπολη.
Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με τετράδα στην άμυνα (4-1-4-1 ο Αστέρας, 4-2-3-1 ο Πανιώνιος), ενώ λίγο πριν τη σέντρα υπήρξε ένταση καθώς οι φίλοι των γηπεδούχων αποδοκίμασαν έντονα τον Μανιάτη, με αφορμή τα όσα είχαν συμβεί στον τελικό Κυπέλλου του 2013. Λόγω αυτού μάλιστα ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει.
Η αναμέτρηση διεξήχθη σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία ξεπερνούσε τους 30 βαθμούς, κάτι που δυσκόλευε τις κινήσεις των παικτών. Στο πρώτο ημίχρονο οι Αρκάδες απείλησαν ως επί το πλείστον με στατικές φάσεις (κέρδισαν αρκετά κόρνερ) και στο 19' «άγγιξαν» το γκολ σε κεφαλιά του Αντζουλά, όμως ο Κόρμπος απομάκρυνε τον κίνδυνο. Με ανάλογο τρόπο οι «κυανέρυθροι» είχαν δοκάρι στο 12' (κεφαλιά Καμαρά μετά από κόρνερ) και η ανάπαυλα βρήκε τις ομάδες χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο μισό ο Αστέρας «πατούσε» καλύτερα και πήρε τη νίκη χάρις στο ωραίο γκολ που πέτυχε ο Κυριακόπουλος στο 83', όταν πήρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Μαλέρμπ σε σουτ του Καλτσά. Πάντως σε αυτό το διάστημα οι φιλοξενούμενοι απώλεσαν μία μοναδική ευκαιρία, όταν στο 54' ο Ντομίνγκεζ αστόχησε προ κενής εστίας.
Την ίδια στιγμή ο Πανιώνιος «τελείωσε» και την υπόθεση του Νεμάνια Μιλόγεβιτς. Ο 20χρονος ακραίος ήρθε στην Ελλάδα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους».
ΑΣΤΕΡΑΣ: Μιχαήλ (46' Παπαδόπουλος), Κώτσιρας (72' Παναγιώτου), Κυριακόπουλος (88' Τερεζίου), Αντζουλάς (46' Άνχελ), Πασαλίδης (83' Ματρικάρντι), Βαλιέντε (83' Βαλιέντε), Ιγκλέσιας (78' Κρέσπι), Μπόρχα Φερνάντεθ (78' Μπελόκ), Μαρκ Φερνάντεθ (72' Τζίμας), Καπίγια, Δουβίκας (46' Καλτσάς)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Ντομίνκεζ, Κούρντι, Σαραμαντάς, Τσιλούλης, Ευαγγέλου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Αρτσε, Παπανικολάου, Καμαρά

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα