Παναθηναϊκός: Με συνταγή... Ξάνθης

Παναθηναϊκός: Με συνταγή... Ξάνθης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Με συνταγή... Ξάνθης

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα στην Λαμία και οι έντεκα του φιλικού με την Ξάνθη έχουν το προβάδισμα στα σχέδια του Γιώργου Δώνη.

Με επικίνδυνη αποστολή στην Λαμία(19:00-ΝΕΤ) ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, σε μία έδρα όπου αγνοεί την νίκη εδώ και τέσσερα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το μεσημέρι της Παρασκευής και εδώ και λίγες ώρες έχει καταλύσει σε κοντινό του γηπέδου ξενοδοχείο.

Ο Έλληνας τεχνικός πήρε στην αποστολή 20 παίκτες και όσον αφορά την ενδεκάδα, προβάδισμα έχουν οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στην επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε με την Ξάνθη την προηγούμενη εβδομάδα, όπου το τριφύλλι νίκησε 3-0 μετά από μία καλή εμφάνιση.

Ο Διούδης αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ο Ινσούα, δεξί ο Γιόχανσον. Νούνες και Πούγγουρας στο κέντρο της άμυνας. Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ στον άξονα του κέντρου. Στα άκρα ο Χατζηθεοδωρίδης με τον Κολοβό και στην κορυφή του 4-3-3 ο Μακέντα. Θέση διεκδικεί και ο Χατζηγιοβάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα