Ολυμπιακός: Το κοινωνικό του έργο στην Μυτιλήνη

Ολυμπιακός: Το κοινωνικό του έργο στην Μυτιλήνη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το κοινωνικό του έργο στην Μυτιλήνη

bet365

Τα είκοσι χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος η Σχολή ποδοσφαίρου της ομάδας του Ολυμπιακού στο νησί της Λέσβου, έχοντας όμως και έντονο κοινωνικό χαρακτήρα και προσφορά.
Η παλαιότερη «ερυθρόλευκη» Σχολή όμως, δεν είναι γνωστή μόνο για το παραπάνω χαρακτηριστικό. Πέραν του ότι αποτελεί τροφοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου, με παίκτες (μεταξύ άλλων) όπως οι Πραξιτέλης Βούρος, Γιώργος Μαρίνος, Εμμανουήλ Λαμπράκης, Αποστόλης Βερβέρης και Δημήτρης Τρακέλης να έχουν ξεπηδήσει από τις εγκαταστάσεις της, η Μυτιλήνη πρωτοστατεί και σε ακόμη ένα επίπεδο.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Σχολή της Μυτιλήνης φιλοξενεί περίπου 400 προσφυγόπουλα. Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 6 έως 18 ετών, σε αθλητικό πρόγραμμα που «τρέχει» στις εγκαταστάσεις της και στο οποίο συμμετέχει μεταξύ άλλων και η Μπαρτσελόνα.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση Εγκατάστασης/ονομασία: Παραλία Μόριας, Λέσβος ΤΑΧ. Κ . 81100
Όνομα Υπευθύνου: Βαγγέλης Σπανός
Τηλέφωνο: 22510-32774
Κινητό: 694-8591839
Φαξ: 22510-94231

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα