Δάρας: «Κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα και την ιστορία του Πανιωνίου»

Θοδωρής Βασίλης
Δάρας: «Κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα και την ιστορία του Πανιωνίου»

bet365

Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» τα... έχωσε στον Μασούρα, με αφορμή την απόφασή του να προχωρήσει σε επέμβαση.

Δυσαρεστημένοι με τον Γιάννη Μασούρα είναι όλοι στον Πανιώνιο, με αφορμή την απόφαση του νεαρού μπακ-χαφ να μπει στο χειρουργείο ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με τους κοιλιακούς. Αυτόματα θα μείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και ο Χρήστος Δάρας, πρόεδρος των «κυανέρυθρων» το... καυτηρίασε.

«Είναι ντροπή, από τον Μέσι μέχρι τον Μασούρα Γιάννη, κανείς δεν μπορεί να παίξει με το όνομα και την ιστορία του Πανιώνιου μας. Είναι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό όταν ανακοινώνουμε μία μεταγραφή και όταν εγώ που είμαι ο οικονομικά υπεύθυνος της ομάδας έχω προκαταβάλλει την ποδοσφαιρική αξία για τον παίκτη για να τον έχω στις δύσκολες αγωνιστικές που περιμένει την ομάδα μας, η απάντηση και το ευχαριστώ του να είναι αυτό. Να χειρουργηθεί και να στερεί από την ομάδα μου τις άμεσες υπηρεσίες του, που είχαμε απόλυτη ανάγκη», είπε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα