Ολυμπιακός: Η Σχολή της Χαλκίδας λειτουργεί περισσότερα από 15 χρόνια

Ολυμπιακός: Η Σχολή της Χαλκίδας λειτουργεί περισσότερα από 15 χρόνια

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Σχολή της Χαλκίδας λειτουργεί περισσότερα από 15 χρόνια

bet365

Με 15 χρόνια λειτουργίας και εμπειρίας στο... παλμαρέ της η Σχολή της ομάδας του Ολυμπιακού στην Χαλκίδα μπαίνει αισίως στην 16η σεζόν της.
Έχοντας περισσότερα από 150 παιδιά εγγεγραμμένα στα τμήματά της, η Χαλκίδα είναι η μοναδική Σχολή στην ΕΠΣ Ευβοίας, με τμήματα όλων των ηλικιών, από τζούνιορ μέχρι την μεγάλη ομάδα. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους, οι υπεύθυνοι της Σχολής του Ολυμπιακού στην Χαλκίδα καθιερώνουν από φέτος μεταφορά από και προς τις εγκαταστάσεις με πούλμαν, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται και τα παιδιά στα πιο απομακρυσμένα χωριά της περιοχής.
Επίσης η Σχολή της Χαλκίδας στέκεται σταθερά πλάι στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο ειδικό σχολείο Χαλκίδας, στον Σύλλογο της Αγάπης, αλλά και στην τοπική ενορία, ενισχύοντας τις άπορες οικογένειες, σε μια φιλανθρωπική δράση που ξεκίνησε φέτος. Τα στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση Εγκατάστασης/Ονομασία: Άγιος Νικόλαος, Μπούρτζι, ΤΑΧ. Κ. 34100
Όνομα Υπευθύνου: Ρόγκας Νίκος
Τηλέφωνο: 2221055652
Φαξ: 2221055652
Κινητό: 6932257686
website: http://aelilantiou.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα