Προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει Αστέρα

Gazzetta team
Προβλήματα στην Ξάνθη ενόψει Αστέρα

bet365

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα με τον Αστέρα στα Πηγάδια, καθώς απουσίασαν τέσσερις παίκτες λόγω τραυματισμού.

Μία μέρα μετά το φιλικό με τον Ορφέα, η Xanthi FC ξεκίνησε την εβδομάδα της τελικής προετοιμασίας της για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με πρωινές ασκήσεις. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού (8/9) φιλικού ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής. Μπαξεβανίδης, Φασίδης, Φάκκης και Αμπαντ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ακολούθησαν ειδικά προγράμματα, ενώ ενσωματώθηκε στην ομάδα και ο Κασά Καμαρά που απουσίαζε με τις υποχρεώσεις της Εθνικής Μαυριτανίας.

Για την Τρίτη υπάρχει ρεπό ενώ την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα