Παναθηναϊκός: Παραμένει αμφίβολος για Περιστέρι ο Μακέντα

Παναθηναϊκός: Παραμένει αμφίβολος για Περιστέρι ο Μακέντα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Παραμένει αμφίβολος για Περιστέρι ο Μακέντα

bet365

Η μαγνητική του Ιταλού επιθετικού δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, όσο οι ενοχλήσεις στην μέση δεν φεύγουν, ο έμπειρος στράικερ δεν θα είναι απόλυτα έτοιμος. Το «παλεύει» για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, πιθανή και η ξεκούραση.

Οι ενοχλήσεις στην μέση του Κίκο Μακέντα παραμένουν. Ο Ιταλός από το τέλος του καλοκαιριού πονάει, ωστόσο και οι δύο μαγνητικές ήταν «καθαρές» και δεν δείχνουν κάτι ανησυχητικό. Αυτό που είναι ανησυχητικό, όμως, είναι πως αυτές οι ενοχλήσεις εμποδίζουν τον Ιταλό να παίξει στο 100% και εμφανίζονται συνήθως μετά τα παιχνίδια, όπου η επιβάρυνση είναι μεγαλύτερη. Ο Μακέντα θα το παλέψει να είναι σε καλή κατάσταση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ωστόσο, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί η ξεκούρασή του, ώστε να υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις και να είναι πανέτοιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα