Ξάνθη: Μπλόκαρε ο Στάρτζεον, «κόλλησε» ο Εντουάρντο

Gazzetta team
Ξάνθη: Μπλόκαρε ο Στάρτζεον, «κόλλησε» ο Εντουάρντο

bet365

Η ομάδα πήρε μόνο ένα βαθμό στα τέσσερα τελευταία της ματς, όπου τα δύο της «αστέρια» έμειναν άσφαιρα
Στις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν συγκαταλέγεται η Ξάνθη, που προέρχεται όμως από την ήττα με 2-1 που γνώρισε στον αγώνα της με τον Πανιώνιο. Ετσι η διακοπή της δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσει και να ανασυνταχθεί, αφού το αποτέλεσμα της Κυριακής έδωσε συνέχεια στο εσχάτως αρνητικό σερί που διαγράφει.
Στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια μάζεψε μόλις ένα βαθμό, όμως το «κακό» έγκεινται περισσότερα στην επιθετική της συγκομιδή, καθώς αυτό το διάστημα βρήκε δίχτυα μόνο μία φορά και αυτή σε στατική μπάλα. Με τον Λισγάρα κόντρα στους «κυανέρυθρους». Το παραπάνω γεγονός υπό άλλες συνθήκες ίσως και να... πέρναγε στο ντούκου, όμως στην προκειμένη οι ίδιοι στην ομάδα έβαλαν ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων, με τις προηγούμενες εμφανίσεις τους. Ταλέντο και ποιότητα υπάρχουν και προφανώς περνά ένα φυσιολογικό και σύνηθες για όλους ντεφορμάρισμα μεσούσης της σεζόν.
Αν όμως αναζητήσει κάποιος το «γιατί», μάλλον θα το βρει στα πρόσωπα των Στάρτζεον, Εντουάρντο. Πρόκειται για τους κινητήριους μοχλούς της Ξάνθης, τους δύο πιο ποιοτικούς της παίκτες και μάλιστα ο πρώτος αποβλήθηκε και δεν θα παίξει κόντρα στη Λαμία, στο παιχνίδι που ακολουθεί. Αθροιστικά στη σεζόν μετρούν 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ, αλλά δεν είναι μόνο οι αριθμοί που τους κάνουν να ξεχωρίζουν. Λόγω ικανοτήτων έβγαζαν τους Θρακιώτες με 3-4 πάσες στο τρανζίσιον και απειλούσαν. Ομως τώρα... μπλόκαρε ο ένας, «κόλλησε» ο άλλος και στις αναμετρήσεις με Αρη, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Πανιώνιο όχι μόνο δεν σκόραραν ή δημιούργησαν κάποιο τέρμα, αλλά μαζί έχουν μόλις 9 τελικές! Δηλαδή κατά μέσο όρο λίγο περισσότερες από 2.
Το παραπάνω στατιστικό μάλλον αποτυπώνει ανάγλυφα γιατί η Ξάνθης συμπλήρωσε 4 αγώνες χωρίς νίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα