Πλιάτσικας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Gazzetta team
Πλιάτσικας: «Είμαστε σε καλή κατάσταση»

bet365

Ο έμπειρος αμυντικός της Λαμίας στάθηκε στα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα της ομάδας

Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουν. με αμέτρητες αγορές στη Vistabet.gr

Για το επερχόμενο ματς με τον ΟΦΗ, αλλά και το θετικό σερί της Λαμίας μίλησε ο Πλιάτσικας στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας». «Είναι ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε το καλό σερί που έχουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο ΟΦΗ είναι ποιοτική ομάδα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Ήταν και θέμα τύχης το ότι δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα μέσα στον Ατρόμητο και τον Βόλο. Αυτό βέβαια είναι ένα μάθημα για εμάς. Να προσέξουμε και να μην τους αφήσουμε να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για εύκολες φάσεις», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Τα θετικά αποτελέσματα μας έχουν δώσει πολύ καλή ψυχολογία και αυτό είναι βασικό. Κοιτάμε να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση γιατί η συνέχεια και συγκεκριμένα ο Ιανουάριος είναι πάρα πολύ δύσκολος. Ο κόσμος μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Τον χρειαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι, ειδικά εντός έδρας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα