Βόλος: Εστιάζει στην ανασταλτική λειτουργία ο Γκαγέγο

Βόλος: Εστιάζει στην ανασταλτική λειτουργία ο Γκαγέγο

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Εστιάζει στην ανασταλτική λειτουργία ο Γκαγέγο

bet365

Ο νέος τεχνικός του Βόλου, Αλμπέρτο Γκαγέγο θέλει να δουλέψει στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, έχοντας εντοπίσει δυσλειτουργία και σε αυτόν τον τομέα μετά τα δύο πρώτα του ματς στον πάγκο.

Το ξεκίνημα του Αλμπέρτο Γκαγέγο στον πάγκο του Βόλου συνοδεύτηκε από δύο ήττες από Ατρόμητο και Ξάνθη σε Κύπελλο και πρωτάθλημα με 0-3 και 1-3 αντίστοιχα. Προφανώς και η μετάβαση από την εποχή του Χουάν Φεράντο, ο οποίος έχτισε αυτή την ομάδα, στην επόμενη δεν θα ήταν εύκολη. Άλλωστε ο Γκαγέγο χρειαζόταν εξ αρχής μια περίοδο για να μάθει το ρόστερ και να αξιολογήσει τους παίκτες του.

Ο Ισπανός προπονητής έχει εντοπίσει τα στοιχεία εκείνα που επιθυμεί να βελτιώσει στο δημιουργικό κομμάτι, ωστόσο στα δύο πρώτα παιχνίδια έχει εντοπίσει και δυσλειτουργία στο ανασταλτικό κομμάτι, πάνω στο οποίο επιθυμεί να επικεντρωθεί στις προπονήσεις. Ο Βόλος δέχθηκε αρκετές φάσεις τόσο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όσο και σε εκείνο με την Ξάνθη, με συνέπεια να δεχθεί συνολικά έξι τέρματα. Και ο Γκαγέγο έχει εντοπίσει ήδη το γεγονός ότι η άμυνα της ομάδας του μένει εκτεθειμένη λόγω του ότι οι γραμμές δεν παίζουν κοντά.

Ο Γκαγέγο πέρα από την καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, θέλει από τους παίκτες του να παρουσιάζουν ένα πολύ πιο συμπαγές σύνολο που να μην αφήνει χώρους στον αντίπαλο ώστε να περιορίσει τις φάσεις που δέχεται στα παιχνίδια κόντρα σε αντιπάλους τους οποίους έχει τη δυνατότητα να κοντράρει.

Φυσικά υπήρξε και ο παράγοντας κούραση καθώς υπήρχαν συνεχόμενα παιχνίδια με ΟΦΗ, Ατρόμητο και Ξάνθη μέσα σε μία εβδομάδα, γι' αυτό και ο Γκαγέγο αναμένεται να κάνει αλλαγές στη ρεβάνς του Κυπέλλου την Τρίτη (14/01) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Άλλωστε το σκορ του πρώτου αγώνα που έχει κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση για τον Ατρόμητο του το επιτρέπει.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά στον σύλλογο της Μαγνησίας, η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου παραμένει στα πλάνα, αν και ο Γκαγέγο σκοπεύει να ποντάρει πάνω στον νεαρό Μπαλογιάννη που αποτελεί την έξτρα λύση για τον άξονα εκτός από τους Τσοκάνη και Μαξ. Παράλληλα όμως είναι πιθανό να γίνει κίνηση και για πλάγιο μπακ και το ιδανικό θα ήταν να βρεθεί ένας παίκτης που θα μπορεί να προσφέρει τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα