Αποστολή χωρίς Βράνιες και έλεγχος ντόπινγκ στα Σπάτα!

Αποστολή χωρίς Βράνιες και έλεγχος ντόπινγκ στα Σπάτα!

Gazzetta team
Αποστολή χωρίς Βράνιες και έλεγχος ντόπινγκ στα Σπάτα!

bet365

Ελεγχος ντόπονγκ στην ΑΕΚ στην προπόνηση της Τετάρτης (15/1). Με πολλές απουσίες στην Τρίπολη για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ξαφνικό έλεγχο ντόπινγκ είχε η σημερινή ημέρα στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στην προπόνηση της Τετάρτης (15/1) αντιπροσωπεία του ΕΣΚΑΝ βρέθηκε στα Σπάτα όπου και πήρε δείγμα από τους Μπακάκη, Αθανασιάδη, Ντέλετιτς και Κρίστιτσιτς.

Παράλληλα, στην προπόνηση έλαβε μέρος για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό και ο Βράνιες καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους με τον Καρέρα να τον αφήνει εκτός αποστολής ενόψει Τρίπολης. Εκτός ο Γιακουμάκης που έκανε θεραπεία λόγω διαστρέμματος στην αριστερή ποδοκνημική.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ΑΕΚ ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν και οι τιμωρημένοι Χουλτ και Λιβάια, αλλά και ο Μπάρκας για να πάρουν ευκαιρία οι Τσιντώτας και Αθανασιάδης.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (Πέμπτη 16/1).

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Γιούσης, Βέρντε, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα