Επικίνδυνη έξοδος στην Λάρισα για Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Επικίνδυνη έξοδος στην Λάρισα για Παναθηναϊκό

bet365

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό σε μια μάχη με φόντο την πρώτη εξάδα στο μοναδικό ματς του Σαββάτου με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ κατάφερε έστω και από την άσπρη βούλα να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν έκανε καλή εμφάνιση ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο τεχνικός των «βυσσινί». Οι γηπεδούχοι είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από την πρώτη εξάδα και θα ψάξουν για το τρίποντο. Στα αγωνιστικά εκτός είναι οι Ασούμπρε και Στάνκοβιτς.

Στην αντίπερα όχθη, τα πράγματα πάνε ιδανικά στον Παναθηναϊκό. Νίκες, ωραία μπάλα αλλά και μεταγραφική ενίσχυση. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε εύκολα τον Ατρόμητο και συμπλήρωσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες αν υπολογίσει κανείς και τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Παράλληλα, συνεχίζεται η ενίσχυση της ομάδας, αφού γνωστοποιήθηκε πως ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Καρλίτος ενόψει του καλοκαιριού. Ξανά παρών ο Γιάννης Μπουζούκης που έλειψε από τα ματς με Ξάνθη και Ατρόμητο λόγω τραυματισμού. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Ινσούα, «μέσα» οι Αποστολάκης, Μπεκ και φυσικά οι Ανουάρ και Νάγκι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (25/1)
ΑΕΛ - Παναθηναϊκός (19:30, NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα