Πλατανιάς: Ο Νιαυραδάκης ο νεότερος που έκανε ντεμπούτο μετά τους Σέχου - Δασκαλάκη

Δημήτρης Τομαράς
Πλατανιάς: Ο Νιαυραδάκης ο νεότερος που έκανε ντεμπούτο μετά τους Σέχου - Δασκαλάκη

bet365

Ο Σαμουήλ Νιαυραδάκης έπεσε στα... βαθιά ξεκινώντας στην αμυντική τριάδα των ερυθρόλευκων του Πλατανιά στο κρητικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής της Super League 2, κάνοντας το επαγγελματικό του ντεμπούτο.
Ο νεαρός αμυντικός πριν από περίπου πέντε χρόνια εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πλατανιά από την Ιωνία 2000, περνώντας από όλα τα ηλικιακά τμήματα (Κ15, Κ17, Κ19) μέχρι να βρεθεί στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα σε επαγγελματικό επίπεδο γίνεται ο νεαρότερος παίκτης του Πλατανιά που αγωνίζεται βασικός σε αγώνα πρωταθλήματος, σε ηλικία 17 ετών, 8 μηνών και 8 ημερών!
Με βάση το αρχείο του Soccerbase ο μικρότερος ηλικιακά παίκτης που έπαιξε βασικός σε επαγγελματικό αγώνα ήταν ο Εμιλιάνο Σέχου όταν ήταν στην ενδεκάδα στον αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς-Εθνικός Σερρών (24/09/2014) σε ηλικία 16 χρονών, 3 μηνών και 15 ημερών! Να σημειωθεί ότι ο μικρότερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί γενικότερα (είτε βασικός, είτε αλλαγή) με τους ερυθρόλευκους σε εθνικές διοργανώσεις είναι ο τερματοφύλακας Τάσος Δασκαλάκης, που πέρασε αλλαγή σε ματς πρωταθλήματος Football League 2 (8 Μαΐου 2011), Παναχαϊκή-Πλατανιάς (4-2), σε ηλικία 16 ετών και 2 ημερών. Συνολικά λοιπόν ο Νιαυραδάκης είναι ο 3ος της λίστας αλλά είναι 1ος σχετικά με το ντεμπούτο σε πρωτάθλημα της SL2 στους Χανιώτες.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα