Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 0-2

Gazzetta team
Κέρκυρα - Δόξα Δράμας 0-2

bet365

Η Δόξα Δράμας επικράτησε άνετα της Κέρκυρας εκτός έδρας 0-2 και πήρε σημαντική ανάσα στη βαθμολογία φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Εύκολα πέρασε από την έδρα της Κέρκυρας η Δόξα Δράμας η οποία επικράτησε 0-2 των «Φαιάκων» σε ένα ματς που ήταν κυριάρχη σχεδόν σε ολόκληρη την αναμέτρηση και κατάφερε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρώτο γκολ άργησε κάπως να έρθει για τους φιλοξενούμενους, καθώς σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν να προηγηθούν στο 44' όταν ο Καψάλης μετά από γύρισμα του Κόντου, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν άμεσα σε ένα δεύτερο γκολ και κάπως έτσι... καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Συγκεκριμένα στο 56' ο Χάμοντ με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκανε το 0-2 με την Κέρκυρα από εκεί και πέρα να αναζητά ένα γκολ που θα την έβαζε εκ νέου στο παιχνίδι δίχως να το πετύχει, με αποτέλεσμα να μείνει στην τελευταία θέση με -3 βαθμούς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Βάσσαλος): Κολιοφούκας, Βλάχος, Πέντρο, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Ζερβόπουλος, Πιαστόπουλος, Μίσκου, Βασιλούδης, Γεωργακόπουλος (75' Λεπενιώτης), Βουκελάτος (58' Νικολούδης)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Ανυφαντάκης): Μένκα, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Κόντος (85' Οικονόμου), Σιώπης (82' Ενγκονγκά), Πινδώνης, Καψάλης, Αναστασίου, Σαμπανίδης, Χάμοντ (88' Παρασκευάς)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα