Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανία για ματς με Λεβαδειακό

Gazzetta team
Ξεκίνησε η προετοιμασία του Πλατανία για ματς με Λεβαδειακό

bet365

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ομάδας των Χανίων αναφέρει τα εξής: «Με το βλέμμα στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό και κάτω από αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, πραγματοποιήθηκε και η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.

Σε αντίθεση με χθες, που οι παίκτες του Πλατανιά Χανίων ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο εξαιτίας του δυνατού αέρα, σήμερα δόθηκε έμφαση στην τεχνικοτακτική και στη βελτίωση παραμέτρων φυσικής κατάστασης.

Εκτός προγράμματος έμεινε ο Πασχαλάκης που έχει ίωση, καθώς και οι μόνιμοι τραυματίες. Αύριο Τετάρτη, οι παίκτες της ομάδας μας έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου της Super League 2, θα συνεχιστεί την Πέμπτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα