Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας 2-2

Gazzetta team
Καραϊσκάκης - Δόξα Δράμας 2-2

bet365

Ο Καραϊσκάκης είχε το πάνω χέρι, αλλά η Δόξα Δράμας κατάφερε να φύγει στο τέλος με τον βαθμό (2-2) από την Άρτα συνεχίζοντας τη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο Καραϊσκάκης έχασε την ευκαιρία να διατηρηθεί στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 2 μένοντας στο 2-2 απέναντι στη Δόξα. Αν και οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες, έχοντας κάνει την ανατροπή, η ομάδα της Δράμας με γκολ του Ρόβα στο 85' έφυγε με τον βαθμό από την Άρτα, συνεχίζοντας τη μάχη που δίνει για την παραμονή.

Τόσο ο Καραϊσκάκης όσο και η Δόξα δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν καλές στιγμές στο ματς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους μεγάλη στιγμή κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Στο 27' έπειτα από σέντρα του Παπαργυρίου, ο Κρητικός με προβολή έβαλε τη Δόξα μπροστά στο σκορ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Η απάντηση του Καραϊσκάκη πάντως ήταν άμεση καθώς στο 35' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Καραγιαννίδης επιχείρησε το πλασέ, ο Μένκα έδιωξε και ο Καπίας πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και πίεσαν και για δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν στόχο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 51' ο Καραϊσκάκης έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρει το προβάδισμα όταν ο Χατζηστραβός πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο. Το 2-1 φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου να έρθει με την ομάδα του Καραϊσκάκη να το πετυχαίνει τελικά στο 71'. Μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή ο Κυβελίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας την ανατροπή.

Όλα έδειχναν ότι ο Καραϊσκάκης θα έπαιρνε το τρίποντο, όμως στο 85' ήρθε η ισοφάριση της Δόξας με τον Ρόβα να πιάνει ένα εξαιρετικό σουτ και να ισοφαρίζει σε 2-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ με την ομάδα της Δράμας να φεύγει με έναν σημαντικό βαθμό από την Άρτα.

Οι συνθέσεις:

Καραϊσκάκης: Μέλκας, Παπανίκου, Παναγιώτου, Καραγιαννίδης, Καπίας, Μασούρας, Μέτσε, Ψιάνος (91' Γυφτοκώστας), Κυβελίδης, Χατζηστραβός, Αλμπάνης (84' Καψάλης)

Δόξα Δράμας: Μένκα, Παπαργυρίου, Οικονόμου (84' Παρασκευάς), Κρητικός, Πλέγας, Κουκόλης, Κόντος (65' Ρόβας), Σιώπης, Καψάλης, Σαμπανίδης (66' Αποστολίδης), Χάμοντ

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα