Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Skoda Superb (pics)

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Skoda Superb (pics)
Το μεγάλο μοντέλο της Skoda ανασχεδιάζεται και στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του, που φανερώνουν το σχεδιασμό του.

Περιμέναμε ότι η Skoda δεν θα κάνει μεγάλες αισθητικές αλλαγές στην ανανέωση του Superb και έτσι έγινε. Νέα φωτιστικά σώματα εμπρός-πίσω, ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και νέα σχέδια στις ζάντες αλουμινίου, είναι αυτά που θα μας κάνουν να ξεχωρίζουμε το ανανεωμένο Superb. Σίγουρα εκτός από αυτά θα έχουμε και μεγαλύτερα νέα, όπως υβριδικές εκδόσεις με τεχνολογία Plug-In Hybrid και θα το προσαρμόσουν στα σύγχρονα δεδομένα της κατηγορίας του.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε καθόλου αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές σε επίπεδο κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Αυτό που θα παραμείνει το ίδιο είναι οι κορυφαίοι χώροι για επιβάτες και αποσκευές, που χαρίζει το Superb, όπως και το κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού που τόσα χρόνια το έχει βοηθήσει στην εμπορική του πορεία. Η επίσημη αποκάλυψη του τσεχικού μοντέλου θα γίνει σε λίγες ημέρες και εκεί θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες! Η Skoda έχει ορίσει τις 24 Μαΐου ως την ημερομηνία αποκάλυψής του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!