Λαμπερά εγκαίνια για την κάθετη μονάδα Renault Automotivo στο Χαλάνδρι

Gazzetta team
Λαμπερά εγκαίνια για την κάθετη μονάδα Renault Automotivo στο Χαλάνδρι
Μια υπερσύγχρονη και πολυτελής κάθετη μονάδα εντάσσεται και επίσημα, στο δίκτυο Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia στη χώρα μας!

Με αφορμή την έναρξη των πωλήσεων του 5άστερου All-new Renault CLIO στην Ελλάδα, η Automotivo Α.Ε.Β.Ε., το νέο, δυναμικό μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia στα Βόρεια Προάστια, διοργάνωσε ένα ανοιχτό event με πολλές εκπλήξεις, την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

Ξεχωριστή στιγμή του διήμερου αποτέλεσαν τα επίσημα εγκαίνια της νέας, πολυτελούς, κάθετης μονάδας επί της Λεωφ. Κηφισίας 278, στο Χαλάνδρι, το απόγευμα της Παρασκευής, οπότε και έδωσαν το παρών πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Automotivo Α.Ε.Β.Ε. για να ευχηθούν στον Πρόεδρο και Δ. Σύμβολο της εταιρείας, κ Θωμά Τρομπούκη και τους συνεργάτες του, καλή επιτυχία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και Δ. Σύμβουλος της Teoren Motors A.E., αποκλειστικού εισαγωγέα των Renault & Dacia στην Ελλάδα, κ. Βασίλης Ν. Θεοχαράκης, όπως και η Αντιπρόεδρος και Αναπληρώτρια Δ. Σύμβουλος της εταιρείας, κα Ντένη Θεοχαράκη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!