Το bwin running team είναι έτοιμο για το Spetses mini Marathon!

Gazzetta team
Το bwin running team είναι έτοιμο για το Spetses mini Marathon!

bet365

Ένας σημαντικός σταθμός για τη bwin είναι τα αθλητικά γεγονότα-θεσμός των Σπετσών, στα οποία είναι χορηγός.

H bwin στηρίζει σταθερά τον ελληνικό αθλητισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση μέσω των αθλητικών γεγονότων που χορηγεί.

Τον τελευταίο χρόνο έχει υποστηρίξει 7 αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, προσπαθώντας να συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού αλλά και να προβάλει την αξία της συμμετοχής.

Ένας σημαντικός σταθμός για τη bwin είναι τα αθλητικά γεγονότα-θεσμός των Σπετσών, τα οποία πρωτοπορούν και ξεχωρίζουν από τα άλλα αθλητικά event της Ελλάδας αλλά αποτελούν και τα πρώτα event που χορήγησε η bwin.

Η αρχή έγινε τον Μάιο με τη χορηγία της στο 7ο Spetsathlon, που πραγματοποιήθηκε με πλήθος συμμετοχών και μεγάλη επιτυχία.

Ακολούθησε τον Ιούνιο, το Spetses Classic Yacht Regatta, ένας ιδιαίτερος αγώνας με κλασικά και παραδοσιακά σκάφη, που πρόσφερε εντυπωσιακό θέαμα σε συμμετέχοντες και επισκέπτες.

Το επόμενο ραντεβού της με το όμορφο νησί των Σπετσών είναι τον Οκτώβριο στο 9ο Spetses Mini Marathon και ανυπομονεί να συμμετάσχει!

Σε όλη αυτή την αθλητική διαδρομή στην Ελλάδα συμμετέχει φυσικά και το bwin running team της, το οποίο ξεκίνησε δειλά- δειλά και έχει φτάσει να αποτελείται από 1000 άτομα, που έχουν όρεξη για τρέξιμο και αγαπούν τις όμορφες διαδρομές της Ελλάδας.

Η ομάδα της bwin έχει τρέξει στις παρακάτω πόλεις :

Θεσσαλονίκη
Σπέτσες
Πάτρα
Ιωάννινα

Και έρχονται κ άλλες...

Η ανάπτυξη του bwin running team είναι εκπληκτική και ταχύτατη, καθώς αθλητές από όλη την Ελλάδα έχουν τη διάθεση να συμμετέχουν και μοιράζονται την αίσθηση του να γίνεσαι κομμάτι μίας μεγάλης ομάδας στην οποία κυριαρχεί το πάθος, η ομαδικότητα, το ενθουσιώδες κλίμα και η φιλική ατμόσφαιρα.

 

Τελευταία Νέα