Θερμής υποδοχής έτυχε η Έλενα Μαρούλη στον Κάλαμο

Gazzetta team
Θερμής υποδοχής έτυχε η Έλενα Μαρούλη στον Κάλαμο

bet365

Στον τόπο καταγωγής της, το νησί του Καλάμου, βρίσκεται τις τελευταίες δυο ημέρες η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της πάλης των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, Έλεν Μαρούλις.

Η Έλεν Λουίζ Μαρούλις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 53 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά πάλης γυναικών, αφού στον τελικό νίκησε 4-1 την τρις Ολυμπιονίκη, Σαόρι Γιοσίντα.

spo-maroulis-kalamos3

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στον Κάλαμο με την ξαδέλφη της Διαμάντω Μαρούλις (δεξιά)

spo-maroulis-kalamos2

Η Μαρούλις είναι Αμερικανίδα δεύτερης γενιάς, με καταγωγή από τον Κάλαμο, το μικρό όμορφο νησάκι απέναντι από τον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας .
Η Έλεν θεωρεί τον Κάλαμο «παράδεισό της». Η ίδια είχε περίπου δύο χρόνια να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα της, όμως τώρα τα κατάφερε και απολαμβάνει λίγες ημέρες χαλάρωσης στο μικρό νησί, απολαμβάνοντας τοπικά εδέσματα σε ταβέρνες του νησιού.

«Θέλω να αγωνιστώ για την Ελλάδα»

Αναγνώστης του agriniopress.gr μίλησε με την Χρυσή Ολυμπιονίκη, που ανέφερε ότι «νιώθει Ελληνίδα» και πως «αφιερώνει το Χρυσό μετάλλιο στην αγαπημένη της γιαγιά» την οποία και επισκέπτεται στο νησί όσο συχνότερα μπορεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αναμένεται να γίνει κάποια επίσημη εκδήλωση για την υποδοχή της Ολυμπιονίκη, παρ ότι υπήρξε σχετικό αίτημα από κατοίκους του Καλάμου, που ζητούν μάλιστα η πλατεία στο μικρό λιμάνι του Καλάμου να πάρει το όνομα της Έλεν. (δείτε ΕΔΩ)

Σε κάθε περίπτωση όμως, η άφιξη της δεν πέρασε απαρατήρητη και αυθόρμητα δεκάδες κάτοικοι την υποδέχθηκαν στο λιμάνι του νησιού (φωτο).

spo-maroulis-kalamos4

Η Έλεν Μαρούλις θέλει να καταφέρει να αγωνιστεί με τα Ελληνικά χρώματα στους επόμενους Ολυμπιακούς αγώνες. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, αγαπά τόσο πολύ την Ελλάδα και ιδιαίτερα τον Κάλαμο που κάποια στιγμή θα ήθελε να μείνει μόνιμα εκεί. Όπως είπε για γραφειοκρατικούς λόγους δεν κατέστη φέτος αυτό εφικτό.

spo-maroulis-kalamos5

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram , στον οποίο αναρτήθηκε στο σχετικό βίντεο της άφιξής της στον Κάλαμο, η Έλεν Μαρούλις έγραψε: «Τόσο χαρούμενη από την εκπληκτική υποδοχή και αγάπη από την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα του Καλάμου. Πάνε δύο χρόνια από την τελευταία φορά που κατάφερα να επισκεφτώ τον τόπο γέννησης του πατέρα μου και ο Κάλαμος, είναι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη. Τόσο χαρούμενη που γύρισα πίσω».

Πηγή: agrioniopress.gr

 

Τελευταία Νέα