Φεστιβάλ κολύμβησης στο «Παύλος Μπακογιάννης»

Gazzetta team
Φεστιβάλ κολύμβησης στο «Παύλος Μπακογιάννης»

bet365

Στο Καρπενήσι θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Δεκεμβρίου το Γκραν Πρι κολύμβησης "Κύπελλο Χριστουγέννων". Ξεχωρίζει η "κόντρα" Γιαννιώτη-Γέμελου.

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο “Παύλος Μπακογιάννης” του Καρπενησίου, με τη συμμετοχή περισσότερων των 200 κολυμβητών / τριών διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (8-9/12) το Γκραν Πρι κολύμβησης (25μ) “Κύπελλο Χριστουγέννων”.

Οι προκριματικοί και τις δύο ημέρες των αγώνων αρχίζουν στις 09.00 και οι αντίστοιχοι τελικοι στις 17.00 (Σάββατο) και 16.00 (Κυριακή).

Το Γκραν Πρι "Κύπελλο Χριστουγέννων" έχει χάσει την λάμψη του παρελθόντος αλλά πολλά νέα παιδιά από όλη την Ελλάδα θα συναγωνιστούν για να πετύχουν ρεκόρ.

Στο μίτινγκ θα κολυμπήσει η Ευτυχία Ιωαννίδη της Νίκη Βόλου που πέτυχε πρόσφατα πανελλήνιο ρεκόρ στα 400μ μικτή αλλά ο Γιώργος Σπανουδάκης (ΠΑΟ, συμμετέχει με 4μελη αποστολή) στις μικτές και πρόσθιο αλλά και ο Δημήτρης Νέγρης (Ολυμπιακός).

Ο Ολυμπιακός (24) και ο Πανελλήνιος (20) έχουν τις μεγαλύτερες αποστολές ενώ αξίζει να δει κάποιος τους αγώνες και για την "κόντρα" των προπονητών Νίκου Γέμελου και Σπύρου Γιαννιώτη. Οι δυο κουμπάροι είναι προπονητές σε Ολυμπιακό και Πανελλήνιο και στο Καρπενήσι θα ... διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε πολλά αγωνίσματα.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης μάλιστα "ανέβασε" και σχετική φωτογραφία με την αποστολή του ΠΓΣ καθοδόν για το Καρπενήσι.

 

Τελευταία Νέα