Διπλό ...του Ρεθύμνου στο Χαλάνδρι

Gazzetta team
Διπλό ...του Ρεθύμνου στο Χαλάνδρι

bet365

Το Ρέθυμνο κέρδισε με 10-9 το Νηρέα στο Χαλάνδρι στον αγώνα με τον οποίο ξεκίνησε η Β΄φάση του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών.

Παναθηναϊκός – Μιλάνο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της Β' φάσης του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών ο ΝΟ Ρεθύμνου κέρδισε την Παρασκευή (12/12) με 10-9 το Νηρέα στο Χαλάνδρι.

Το Ρέθυμνο προηγήθηκε με 1-3 ο Νηρέας ισοφάρισε σε 3-3 και σε 5-5 και ενώ φτάσαμε στο 9-9 η Καλτσίδου με γκολ της στο 2΄40 πριν το τέλος χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Κρήτης.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 1-3 , 4-2 , 1-1 , 3-4

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Κάσσαρη, Τριχά, Σαφέτη 1, Μαλλιαρού 3, Παπαναστασίου, Μπόβαλη, Φραγκιά, Ξανθοπούλου 3, Δούλη 1, Κουρέλη 1, Αγγελίδη, Τορνάρου, Ρουσσάκη, Λάζαρη

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ. 2, Γαβαλά, Κολτσίδα 3, Στρατηδάκη, Φαρμάκη Ε. 5, Συριανόγλου, Σολανάκη, Καριπίδου Β., Καραγιάννη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα