ΝΕΠ - ΑΕΚ 9-10: Διπλό στην Πάτρα και 6/6!

Gazzetta team
ΝΕΠ - ΑΕΚ 9-10: Διπλό στην Πάτρα και 6/6!

bet365

Με γκολ του Πέτρε Σάντα στο φινάλε η ΑΕΚ κέρδισε και την ΝΕΠ στην Πάτρα.

Την έκτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2 Ανδρών πέτυχε η ΑΕΚ αφού κέρδισε το μεσημέρι της Κυριακής με 10-9 την ΝΕΠ στην Πάτρα.

Η ΑΕΚ που έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία πήρε τη νίκη με γκολ του Πέτρε Σάντα στα 28'' πριν το φινάλε και στην 7η θα παίξει στο ντέρμπι κορυφής με τον ΓΣ Περιστερίου.

Ο αρχηγός και σκόρερ του νικηφόρου τέρματος, Πέτρε Σάντα, δήλωσε με τη σειρά του στο aek.gr: “Η ομάδα ταλαιπωρήθηκε πολύ την τελευταία εβδομάδα από ιώσεις και τραυματισμούς. Πάντα όταν παίζεις στην Πάτρα είναι δύσκολα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά η καλή μας άμυνα μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη, ενώ επιθετικά δε βρεθήκαμε σε καλή μέρα.

Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, αλλά όλοι οι παίκτες είναι προσηλωμένοι για την επίτευξη του τελικού στόχου που ειναι η άνοδος στην Α1. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους οπαδούς μας που στέκονται δίπλα μας παντού. Είναι σημαντικό ένα νέο άθλημα για την ΑΕΚ να έχει τη στήριξη του κόσμου. Μην ξεχνάμε ότι είναι το πλεον επιτυχημένο ομαδικό άθλημα σε διεθνείς διοργανώσεις και τους παροτρύνω να φέρουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες μας“.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 2-4, 2-2.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Γιαννόπουλος): Λιμαράκης, Κανελλόπουλος Γ. 3, Γιαννακέας, Παπάκος, Καρύδης, Ρογδάκης, Καρβουντζής 1, Στροφύλλας, Τραυλός 1, Πίτσικας, Βικάτος 4, Μελιδονιώτης, Λιβαθηνός, Γιαννακόπουλος, Γουργουλέτης

ΑΕΚ (Δάνδολος): Δαβίλλας, Χατζηδάκης, Σάντα 1, Μαυρωτάς 1, Λύκαρης 2, Γιαννουρής 1, Αγγελίδης, Μυλωνάκης, Στελλάτος 2, Τίγκας 1, Δερμιτζάκης 2, Γρηγοριάδης.

 

Τελευταία Νέα