Παπαφλέσσεια: Δράση την Τετάρτη στην Καλαμάτα

Gazzetta team
Παπαφλέσσεια: Δράση την Τετάρτη στην Καλαμάτα

bet365

Σημαντικές ελληνικές παρουσίες στο διεθνές μίτινγκ "Παπαφλέσσεια" που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Καλαμάτα.

Παλαιότερα αποτελούσε το γεγονός του καλοκαιριού για τον στίβο στην Ελλάδα. Το διεθνές μίτινγκ "Παπαφλέσσεια" που διοργανώνει ο Μεσσηνιακός στην Καλαμάτα ήταν από τα καλύτερα στην Ευρώπη τις προηγούμενες δεκαετίες και σήμερα προσπαθεί και πάλι να... επιστρέψει.

Την Τετάρτη 19.6 θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα άλλη μια... έκδοση του και εκεί φέτος θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των εθνικών ομάδων 4χ100μ. Ανδρών και Γυναικών. Εκεί βρίσκονται οι Γιαννης Νυφαντόπουλος, Σωτήρης Γκαραγκάνης, Κώστας Ζήκος, Παναγιωτης Τριβυζάς, Γιάννης Κόκκινος, και οι Ραφαέλα Σπανουδάκη, Κυριακή Σαμάνη, Μαρία Γάτου, Μαρκέλα Παπανδρέου, Κορίνα Πολίτη.

Στα σπριν, η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα τρέξει στα 200μ μαζί την Αναστασίου ενώ εκεί θα είναι και η 400αρα Καρκαλάτου. Στα 400μ εμπόδια θα δούμε τους Λεβαντίνο και Δρίτσα ενώ στις γυναίκες θα συμμετάσχουν η Τόκα και η Κιάφα.

Στα 1500μ θα δούμε τους Δημητράκη, Καλάκο, Γκελαούζο αλλά και την Μαρινάκη με την Γιαννοπούλου ενώ στο μήκος ξεχωρίζουν οι Μερτζανίδης, Νικόλας Καψής, Ματζουρογιάννης, Θανάσης Παπαδόπουλος και στις γυναίκες η Κουτσαλιάρη, η Ιωάννου και η Κορένεβα.

Στον ακοντισμό ρίχνουν οι Μαργαρίτα Τσουκαλά, Ελένη Γκέλη, Αφροδίτη Μανιου, στους άνδρες μετέχει ο Γιώργος Ήλτσιος.

 

Τελευταία Νέα