Πάσχα στην Καρδαμύλη – Συνδυάστε βουνό και θάλασσα στο πιο Χολιγουντιανό χωριό της Μάνης

Gazzetta team
Πάσχα στην Καρδαμύλη – Συνδυάστε βουνό και θάλασσα στο πιο Χολιγουντιανό χωριό της Μάνης
Η Καρδαμύλη δε χρειάζεται συστάσεις. Ανήκει στα παραδοσιακότερα χωριά της Πελοποννήσου και είναι ίσως το πρώτο με διαφορά σε ομορφιά και ιδιαιτερότητα. Όσοι την έχετε επισκεφτεί, έχετε περπατήσει στα δρομάκια της και έχετε κολυμπήσει στα κρυστάλλινα νερά της, γνωρίζετε πολύ καλά περί τίνος πρόκειται.

Οι υπόλοιποι, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και να οργανώσετε ένα πασχαλινό τετραήμερο για τις ημέρες που θα καταφέρετε να ξεκλέψετε από τις δουλειές σας. Το μόνο σίγουρο; Πριν φύγετε θα έχετε ήδη αποφασίσει που θα περάσετε το καλοκαίρι σας.

Η Καρδαμύλη βρίσκεται μόλις 38km μακριά από την πόλη της Καλαμάτας και αποτελεί έδρα του δήμου Δυτικής Μάνης. Μάνη ίσον παράδοση, συνεπώς ξέρετε τι να περιμένετε από το πανέμορφο αυτό χωριό. Στενά δρομάκια, πέτρινα σπίτια και διαμερίσματα, βυζαντινές εκκλησίες, ταβέρνες ξεχασμένες στο χρόνο και παραλίες που φημίζονται για τις σπηλιές τους, είναι μόλις μερικά από αυτά που θα σας κάνουν να θέλετε να κάνετε την Καρδαμύλη δεύτερο σπίτι σας.

Δείτε την συνέχεια και τις εκπληκτικές φωτογραφίες από την Καρδαμύλη στο koolnews.gr