Σκότωσε κι έβαλε σε βαλίτσα την καλλονή σύντροφό του επειδή τον είπε ανίκανο (pics & vids)

Gazzetta team
Σκότωσε κι έβαλε σε βαλίτσα την καλλονή σύντροφό του επειδή τον είπε ανίκανο (pics & vids)
Ο δράστης φαίνεται να σκότωσε την νεαρή κοπέλα επειδή «μείωσε την σεξουαλική του αξιοπρέπεια» και τον προσέβαλε για την οικονομική του κατάσταση.

Η ρωσική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα ως ύποπτο για την δολοφονία της δημοφιλούς μπλόγκερ μόδας, Εκατερίνα Καραγκλάνοβα.

Το πτώμα της 24χρονης βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η κοπέλα το Σάββατο (27 Ιουλίου), μετά από έρευνες της αστυνομίας και ενώ οι γονείς της δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά.

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει έναν άντρα να εισέρχεται και στην συνέχεια να εξέρχεται από το διαμέρισμα της blogger.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν ζηλιάρη πρώην σύντροφο της, καθώς η νεαρή κοπέλα ετοιμαζόταν να πάει διακοπές στην Ολλανδία με έναν 52χρονο για να γιορτάσει τα 25α γενέθλια της.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη, παρά μόνο ότι είναι γεννηθείς το 1986. Ωστόσο ανακοίνωσε ότι κατά την ανάκριση, ο δράστης παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Καραγκλάνοβα και ισχυρίσθηκε ότι την σκότωσε επειδή τον πρόσβαλλε.

Σε βίντεο από την ανάκριση, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομίας, ο δράστης εμφανίζεται να λέει: «Με προσέβαλε αρκετές φορές, μείωσε την σεξουαλική μου αξιοπρέπεια και σχολίασε αρνητικά την οικονομική μου κατάσταση. Δεν μπόρεσα να το αντέξω και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό και στο στήθος»

Κατά την ανάκριση ο δράστης δήλωσε ότι μετανόησε για την πράξη του και ότι θα συνεργαστεί με την ανάκριση.

Η σορός της 24χρονης Ekaterina K. από τη Ρωσία βρέθηκε γυμνή μέσα σε μία βαλίτσα στο διαμέρισμά της. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι η σορός έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι ενώ ο δράστης είχε κόψει τον λαιμό της μπλόγκερ.

Μετά από ταξίδι της στην Κέρκυρα, οι γονείς της ανησύχησαν αφού δεν απαντούσε στις κλήσεις τους και ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου έμενε άνοιξε την πόρτα μετά από παράκληση της οικογένειας και αποκαλύφθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα. Η νεαρή ήταν γυμνή μέσα σε μια βαλίτσα. Μάλιστα ο δράστης είχε κόψει τον λαιμό της.

Η Ekaterina K. εργαζόταν ως δερματολόγος και σύμβουλος σε θέματα σεξουαλικής υγείας ενώ είχε πάνω από 80.000 ακόλουθους στο Instagram.

Είχε συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς στη Μόσχα και σύμφωνα με τους θαυμαστές της έμοιαζε πολύ στην Όντρεϊ Χέπμπορν.